Experter inom Byggsmide i Västerås​​​​​​​


Vi på PSV är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika produkter inom byggsmide. Vårt sortiment inkluderar allt från stålstommar, trappor och pelare till räcken, staket, galler och grindar. Varje produkt är resultatet av noggrann konstruktion och smide, vilket garanterar hållbarhet och kvalitet.


Fullständig projektledning 


Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi tar ansvar för hela projektet, från den initiala offerten till det färdiga monterade resultatet. Vår engagerade personal ser till att varje steg i processen utförs med största omsorg och professionalism.

Kvalificerade och certifierade smeder


Alla våra smeder är inte bara skickliga hantverkare, utan också certifierade enligt ISO 9606-1. De har även certifikat för saxlift/skylift och kranlyft/säkra lyft, samt ID06. Denna omfattande utbildning och certifiering garanterar att varje projekt utförs med högsta möjliga standard.


Samarbete med JB Smide 


Vi är stolta över vårt samarbete med JB Smide, som tillhandahåller en svetsansvarig IWS samt TR/Stål-N och TR/Stål-K. JB Smide är dessutom certifierade enligt EN 1090-1, EXC1, EXC2, EXC3 och kan därför CE-märka produkterna. Detta samarbete säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer expertis och kvalitet.​​​​​​​​​​​​​