Experter inom Byggsmide i Västerås​​​​​​​

Vi på PSV är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika produkter inom byggsmide. Vårt sortiment inkluderar allt från stålstommar, trappor och pelare till räcken, staket, galler och grindar. Varje produkt är resultatet av noggrann konstruktion och smide, vilket garanterar hållbarhet och kvalitet.


Fullständig projektledning 

Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi tar ansvar för hela projektet, från den initiala offerten till det färdiga monterade resultatet. Vår engagerade personal ser till att varje steg i processen utförs med största omsorg och professionalism.

Kvalificerade och certifierade smeder

Alla våra smeder är inte bara skickliga hantverkare, utan också certifierade enligt ISO 9606-1. De har även certifikat för saxlift/skylift och kranlyft/säkra lyft, samt ID06. Denna omfattande utbildning och certifiering garanterar att varje projekt utförs med högsta möjliga standard.
​​​​​​​
EN 1090-1 och samarbete med JB Smide

Vi är certifierade enligt SS-EN 1090-1 med kravstandard enligt EN 1090-2 
​​​​​​​vilket tillåter oss att CE-märka våra produkter. Genom vårt samarbete med JB Smide, tillhandahåller vi en svetsansvarig IWS samt TR/Stål-N och TR/Stål-K. Detta samarbete säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer expertis och kvalitet.​​​​​​​​​​​​​